Personvernerklæring (GDPR) for Forsikringstjenesten.no

Forsikringstjenesten.no er opptatt av at ditt personvern blir ivaretatt med regelverket som er satt av Datatilsynet. Du som bruker skal være trygg på at informasjonen du fyller ut ikke blir brukt til noe annet enn det du har gitt samtykke til, og at den oppbevares sikkert i henhold til personopplysningsloven.

Informasjonen du fyller inn hos Forsikringstjenesten.no vil kun sendes til relevante forsikringsselskaper og/eller forsikringsagenter som vi har samarbeid med. Forsikringstjenesten.no vil aldri bruke informasjonen du fyller inn til noe annet enn å gi deg gode tilbud på forsikringer. Forsikringstjenesten.no er ikke ansvarlig ovenfor tredjeparts personvern og anbefaler deg til å sette deg inn dette når du får tilbud ifra forsikringsselskapene. Leverandørene er selv behandlingsansvarlig for sin innsamling.

Innsamling og bruk av dine opplysninger

Forsikringstjenesten materiell kan ikke brukes uten skriftlig godkjenning/samtykke av Forsikringstjenesten.no. Dataene du fyller inn kommer an på hvilke produkter du ønsker tilbud på fra leverandørene sånn at det skal kunne gi deg konkret tilbud basert på dine behov. Tjenesten er gratis og de blir ikke benyttet til noe annet enn å gi deg forsikringstilbud i en fornuftig tidsavgrenset periode basert på dine valg og ønsker. Våre leverandører tar kontakt og sender deg tilbudet på mail, noen leverandører kan også velge og ta kontakt med deg på telefon for nødvendig Information eller opplysninger.

Dataene behandles av Myhrer Assuranse AS orgnr. 917 290 822 som eier og driver forsikringstjenesten.no, i tillegg til de aktuelle leverandørene.

·        Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.

·        Forsikringstjenesten.no skal sikre at personopplysninger om deg er tilfredsstillende beskyttet.

·        Forsikringstjenesten.no sikrer kommunikasjon med brukerne ved hjelp av kryptering.

Dine rettigheter

I henhold til personopplysningslovens (lov nr. 31 av 2000 – §18) har du krav til:

·        Innsyn – Du har rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi lagrer om deg og/eller behandler.

·        Korrigering – Du har rett til å korrigere feilaktige opplysninger om deg.

·        Sletting – Du kan be om at dine data som lenger ikke er nødvendig slettes fra våre registre/systemer.

·        Begrensning/Reservasjon – Du har rett til å trekke tilbake ditt samtykke til databehandling og begrense eller reservere deg mot databehandling.

·        Klage – Du har rett til å klage til relevant tilsynsmyndighet på behandling av personopplysninger (Datatilsynet).

·        Overføring – Du har rett til å få tilsendt de dataene som er lagret om deg.

Du har retten til å benytte deg av rettighetene du har i forbindelse med personvernreglene, men likevel ber vi deg ta kontakt med oss på post@forsikringstjenesten.no.

 

Om du har noen spørsmål angående ditt personvern til noen av våre tredjepartsleverandører ber vi deg ta kontakt med dem direkte.

E-post:

Vi sender deg kun én e-post når du benytter tjenesten vår: En melding som bekrefter at innsendingen av skjemaet fungerte som det skulle.

Den lyder som så:

Hei NAVN.

Du vil nå bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i løpet av 3 virkedager.

Rådgiveren vil svare på eventuelt spørsmål knyttet til dine forsikringer og gi deg et tilbud.

Håper du blir fornøyd

Hilsen oss på Forsikringstjenesten.no

Du trenger ikke foreta deg noe for å unngå å få flere e-post fra oss, og vi ber deg om å ikke merke e-posten som søppelpost, da det kan gå utover deg selv og andre i form av at bekreftelseseposter ikke kommer frem.

Om du har tilbakemeldinger på tjenesten kan du sende oss en e-post til post@forsikringstjenesten.no.

Gmail- og Outlook-brukere kan også oppleve å se annonser for vår tjeneste. Dette er ikke e-poster og er ikke sendt spesifikt til deg, men er snarere annonseplasser Google og Microsoft bruker for å finansiere sin gratis e-posttjeneste, på samme måten som de har annonsefinansiert søkemotorene Google og Bing.

Cookies / informasjonskapsler

Forsikringstjenesten.no benytter seg av informasjonskapsler (cookies) for å gjøre tjenesten mer brukervennlig.

Informasjonskapselen kan også brukes til analyseformål for å kunne gjøre din brukeropplevelse raskere og mer effektiv.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres lokalt i din nettleser. Informasjonen som lagres i informasjonskapselen er anonymisert, dvs. at den ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer eller annen sensitiv informasjon. Ønsker du å skru av cookies kan dette gjøres gjennom innstillingene på nettleseren din:

·        Safari

·        Internet Explorer

·        Opera

·        Firefox

·        Chrome

Vær oppmerksom på at ved å skru av informasjonskapsler risikerer du at nettsiden ikke fungerer som den skal og laster inn saktere. For mer Information hvordan du sletter eller hindrer informasjonskapsler ( Cookies )  kan du lese mer om dette på http://www.allaboutcookies.org.

Annonse- og analysevektøy

Følgende 3. partsverktøy benytter informasjonskapsler til enten analyse- eller annonseringsformål.

·        Google Analytics

·        Google AdWords

·        Facebook

Avmeldingene fra disse verktøyene kan gjøres enkeltvis hos hver verktøyleverandør (klikk på lenkene over).

 

Nyttige informasjon om personvern

https://innsida.ntnu.no/wiki/-/wiki/Norsk/Personvern+og+GDPR

https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/personvernerklaering-nettsidene/

Kontakt oss

Har du spørsmål, kommentarer eller ønsker å benytte deg av rettighetene du har i forbindelse med personvernreglene, kan du ta kontakt med oss på post@forsikringstjenesten.no.