Frende Forsikring

Hvem er Frende Forsikring?

 

Frende tilbyr skade- og livsforsikringer til private og bedrifter. Selskapet ble stiftet i 2007 da fire norske sparebanker gikk sammen om å starte selskapet. Selskapet har hovedkontoret sitt i hjertet av Bergen med flere enn 300 ansatte. Frende Forsikring satser nå på videre vekst, og i 2022 kommer flere solide banker inn på eiersiden sånn at Frende har 27 banker lokalt rundt i Norge.

Selskapet lover stort lojalitetsbonus om du er kunde over lengere tid. 

 

Frende Forsikring Privat.: Trykk her

Frende Forsikring Bedrift.: Trykk her    

Frende Forsikring Landbruksforsikring.: Trykk her    

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Jonsvollsgate 2, 5011 Bergen

Telefonnummeret til Frende er: 55 15 36 00

Frende Forsikring veihjelp kontakt: 55 15 39 99

Ja, selskapet har egen nettside:  https://frende.no/

Er du kunde i Frende:

Se andres erfaring i Frende:

Samle forsikringene dine i Frende

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Frende? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.