Gjensidige Forsikring

Hvem er Gjensidige Forsikring?

 

Gjensidige Forsikring ASA – En del av gjensidigestiftelsen

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringskonsern notert på Oslo Børs og med hovedkontor i Oslo. Gjensidige sikrer liv, helse og verdier i Norge, Danmark, Sverige, Litauen, Latvia og Estland. I Norge tilbyr Gjensidige også pensjonsordninger, og bank- og spareløsninger for personkunder. 

Gjensidige har i dag 3.674 ansatte i konsernet.

Skadeforsikring har vært kjernevirksomheten i 200 år. I Norge tilbyr dem også Gjensidige bank -, pensjon og spareprodukter, for å støtte opp under skadeforsikringsvirksomheten.

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Schwegaards gate 14, 0185 Oslo

Telefonnummeret til Gjensidige er: 915 03100

Gjensidige Forsikring veihjelp kontakt: 915 03100

Ja, selskapet har egen nettside:  https://gjensidige.no/

Er du kunde i Gjensidige:

Se andres erfaring i Gjensidige Forsikring:

Samle forsikringene dine i Gjensidige

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Gjensidige Forsikring? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.