Jbf ( Jernbanepersonalets bank og forsikring )

Hvem er Jernbanepersonalets bank og forsikring?

Selskapet ble etablert i 1885 på Hamar som innskudd og låneforening. Jbf sånn som vi kjenner selskapet i dag ble etablert i 2001, og har ca 170 ansatte. Jbf er forkortelse til jernbanepersonalets sparebank og forsikring. Du kan bli kunde hos oss om du eller familien tilhører jernbanefamilien. Dette gjelder ektefelle, samboer og barn av kunden i Jbf. Jbf ble startet av og for jernbaneansatte, og det er fortsatt dem som eier selskapet. 
 
Banken er en del ev Eika-alliansen og kan tilby dem fleste bank produkter og – tjenester. 

Som privatperson kan du samle alt av finansielle produkter både bank og forsikring i selskapet.

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Sonja Henies plass 4, 0185 Oslo

Ja, selskapet har egen nettside:  https://jbf.no/

Er du kunde i Jbf:

Se andres erfaring i Jbf Forsikring:

Samle forsikringene dine i Jbf

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Jernbanepersonalets bank og forsikring? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.