Landkreditt Forsikring

Hvem er Landkreditt Forsikring?

 

Landkreditt Forsikring er et norsk finanskonsern, som tilbyr produkter innen bank, forsikring og eiendomsmegling. Landkreditt selger både forsikring til privat og næringslivet, hvor landbruk er hovedfokus.

Landbruk forsikring er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bonden. Er du medlem av Norske Bondelag får du ekstra gode prise på personforsikringer hos Landkreditt Forsikring.

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Karl Johans gate 45, 0162 Oslo

Postboks 1897 Vika, 0124 Oslo

Telefonnummeret til Landkreditt er: 23 00 08 00

Kontakt info til skadeavdelingen i Landkreditt er: skade@landkreditt.no  

Er du kunde i Landkreditt:

Se andres erfaring i Landkreditt Forsikring:

Samle forsikringene dine i Landkreditt

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Landkreditt Forsikring? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.