Nemi Forsikring

Hvem er Nemi Forsikring?

 

Selskapet var en del av Insr Insurance Group ASA. 

Nemi forsikring as som eies av INSR har nå inngått avtale med Storebrand. Har du forsikringer i Nemi vil du automatisk bli flyttet over til Storebrand Forsikring.

Nemi har levert trygghetsopplevelsen helt siden det ble etablert i 1989.

Vi vet at våre kunder ønsker personlig rådgivning, dette tar vi på alvor. Våre forsikringer selges derfor gjennom et stort nettverk av lokalkontorer i hele Norge av forsikringsrådgivere med lang forsikringserfaring, høy servicegrad og god lokalkunnskap. Oversikt over alle våre kontorer finner du her.

Mens mange forsikringsselskaper blir mer og mer som datamaskiner, blir Nemiopplevelsen mer personlig, ekte og levende for hver dag som går.

 

Vi bryr oss om deg og vi kjenner dine behov. Vi er ikke et forsikringsselskap, vi er Nemi.

Spørsmål og svar:

Selskapets hadde adressen på Østensjøveien 43, 0667 Oslo. Selskapet er nå solgt til Storebrand, og har derfor avviklet denne adressen.

Telefonnummeret til Nemi var: 22 91 33 00

Du må nå ringe til Storebrand om du skal tegne nye forsikringer: 915 08880

Ved skade kan du ringe inn på: 62 78 29 50

Ja, selskapet har egen nettside:  https://minnemi.no/

Er du kunde i Nemi:

Se andres erfaring i Nemi Forsikring:

Samle forsikringene dine i Nemi

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Nemi? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.