Storebrand Forsikring

Hvem er Storebrand Forsikring?

 

Storebrand en ledende aktør i det nordiske markedet for langsiktig sparing og forsikring. Storebrand Forsikring tilbyr skadeforsikring til det norske markedet og helseforsikring til det norske og svenske bedrifts og privatmarkedet.

Har du eller bedriften du er ansatt i tjenestepensjon i Storebrand, mottar du 20% ekstra rabatter enn du ellers ville oppnå på dine forsikringer. 

Er du medlem av akademikerne så får du ekstra gode betingelser på pensjon og forsikring.

– Arkitektenes Fagforbund

– Den norske tannlegeforeningen

– Econa

– Juristforbundet

– Naturviterne

– Norske Lektorlag

– Norsk Psykologforening

– Samfunnsviterne

– Samfunnsøkonomene

– Veterinærforeningen

 

Storebrand fornybar energi er et fossilfritt aksjefond som har som mål å oppnå langsiktig meravkastning ved å investere i en begrenset del av det globale aksjemarkedet. 

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Professor Kohts vei 9, 1366 Lysaker

Telefonnummeret til storebrand er: 915 08880

Storebrand Forsikring veihjelp: 22 48 90 00

Ja, selskapet har egen nettside:  https://storebrand.no/

Er du kunde i Storebrand:

Se andres erfaring i Storebrand Forsikring:

Samle forsikringene dine i Storebrand

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Storebrand? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.