Vi hjelper deg å finne en billig Bilforsikring

Campingvogn

Hvilken dekning trenger du på campingforsikringen?

Det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke forsikringer som passer deg best og din campingvogn. Enkelte forsikringer er dyrere, andre forsikringer har dårligere dekninger. Det som er viktig når man velger forsikring, er at man først tenker på hva som er viktig for deg å dekke hvis du får en skade. Forsikring er en trygghet for deg og din økonomi sånn at du ikke sitter igjen med gjeld senere. Det viktigste er å tenke på hvor dyr campingvognen er, hva ønsker jeg av forsikring å hva har jeg behov for hvis uhellet først er ute. Den vanligste feilen er at kunden alltid tenker pris eller skal ha det så billig som mulig. Den billigste forsikringen er ikke alltid den beste forsikringen. Når du innhenter tilbud på forsikringen din så må du spørre rådgiveren hva han anbefaler. Jeg forstår at dette kan være vanskelig når man snakker med flere rådgivere. Et råd er å lytte til rådgiveren og ta deg god tid sammen med han, oftest så skal rådgiveren tilby deg alle forsikringene selv om du kun ønsker bare den enkleste forsikringen. Dette er fordi du ikke skal få en skade senere så klage til forsikringsselskapet om at du ikke fikk tilbud om denne dekkingen. 

 

Er du usikker så forhører du deg med en rådgiverDekninger

 

        Delkasko

Den dekker:

  •    Brannskade og skade som skyldes eksplosjon eller lynnedslag
  •    Tyveri av campingvogn
  •    Skade som skyldes tyveri eller deler av campingen
  •    Hærverk i forbindelse med tyveriforsøk

 

        Kasko

Den dekker:    

  •    Brannskade og skade som skyldes eksplosjon eller lynnedslag
  •    Tyveri av campingvogn
  •    Skade som skyldes tyveri eller deler av campingen
  •    Hærverk i forbindelse med tyveriforsøk
  •    Skade som følge av sammenstøt, utforkjøring, velting, hærverk og annen tilfeldig, plutselig ytre påvirkning
  •    Innbo i campingvogn ( spør selskapet om summene )

 

 

       

Hva er det som er avgjørende for min forsikringspremie?

Henger – type campingvogn.

Verdi – verdien av campingvogn med eller uten spikertelt.

Sted – om campingvognen trekkes eller står på fast plass.

Bosted – Storbyene/tettsteder er oftest dyrere å forsikre en på landet.

Dekning – Du kan velge mellom delkasko eller kasko.

Egenandel – Egenandelen er den premien av forsikringen du må betale hvis du får en skade og det er din skyld. Du må ha delkasko eller kasko hvis du skal kunne benytte forsikringen din. Jo høyere egenandel jo lavere premie. Men får du skade med høy egenandel så betaler du mer under en skade.

Samlerabatt – Samler du flere forsikringer i samme selskap får du oftest samlerabatt. 

 Hvor mye rabatt kan jeg få?

De skal lønne seg å samle forsikringene. De fleste forsikringsselskapene gir samlerabatter (totalkunderabatter) om du samler flere forsikringer i samme selskap. Desto flere forsikringer du flytter, desto større kan rabattene bli. Fyll derfor ut alle forsikringene dine i skjema sånn at du får best mulig pris. (Du kan nå også laste opp din forsikringsavtale på siden, så slipper du fylle ut alle forsikringene.)  

Pris på din campingforsikring – Enkelt og bytte – Spar penger!

Gjennom Forsikringstjenesten kan du raskt og enkelt fylle ut skjema. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver som både vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. Tilbudet er gratis og uforpliktende.

Om du har bestemt deg for å bytte selskap vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer. Du kan bytte selskap når du måtte ønske og trenger ikke lenger vente til hovedforfall da man kan si opp med 1 måned oppsigelse.