Billigere Bilforsikring

Billigere bilforsikring med Forsikringstjenesten.no

Vi hjelper deg å sammenligne bilforsikringer fra flere selskaper. Dette gjør du enkelt ved å fylle ut et skjema, deretter vil forsikringsselskapene kontakte deg med sitt beste tilbud. Tjenesten er 100% uforpliktende og helt gratis

Billigste bilforsikring kan vi hjelpe deg med.

Billigere bilforsikring på under 5 minutter

Vi ønsker å hjelpe når du ser etter en bedre og billigere bilforsikringBilforsikring med vilkår og priser kan være komplisert. Hos oss kan du enkelt sammenligne tilbud og dekninger fra forsikringsleverandørene. Dette gjøres enkel med anbudstjenesten Forsikringstjenesten.no

Etter at du har fylt ut skjema for sammenligning av bilforsikring vil forsikringsselskapene kontakte deg med sitt beste tilbud. Selskapene vet at de konkurrerer om ditt kundeforhold og er nødt for å gi deg sine beste tilbud.

Forsikringstjenesten.no hjelper mange med å sammenligne forsikringer. Vi lar deg helt enkelt motta tilbud fra flere aktører ved å kun fylle ut et skjema. Informasjonen i skjemaet vil være nok til at forsikringsselskap skal kunne sende deg et tilbud.

Så enkelt går du frem


1. Velg de forsikringene du ønsker tilbud på

2. Motta og sammenlign tilbud – Helt GRATIS

3. Sammenlign – velg og vrak, du bestemmer.

Spar Penger!

Vi har holdt tjenesten gratis for deg som forbruker. Det skal nemlig være gratis å spare penger. Det er også helt uforpliktende å motta tilbud. Finner du ikke noe du likte, så trenger du heller ikke bytte forsikringsselskap.

Nesten Garantert at du får en billigere bilforsikring

Vi kan nesten garantere deg en billigere bilforsikring ved bruk av vår tjeneste. Skulle du ikke får en bedre eller billigere pris enn dagens avtale, så har du få bekreftet at du har en god forsikringsavtale.

Over en halv million bytter forsikringsselskap årlig i Norge 

Det er ikke særlig merkelig. Det lønner seg nemlig å bytte forsikringsavtale. Det er veldig mye å spare på å bytte forsikringer. I tillegg er det svært enkelt ettersom at den nye forsikringsleverandør ordner alt for deg.

Selskapene har forskjellige priser på bilforsikringen

Flere forsikringsselskaper etablerer seg i Norge. Dette gjør at de eksisterende større selskapene er nødt til å redusere prisene sine for bilforsikringen. Ved å sammenligne disse opp mot hverandre vil man enkelt kunne oppnår en billig bilforsikring fra selskapene.

Sammenlign og få en god og billig bilforsikring i dag

1.  Fyll ut sammenligningsskjema

2.  Velg forsikringer du ønsker tilbud på

3.  Sammenlign – velg og vrak, du bestemmer. 

Sammenlign bilforsikringen din her