Vi hjelper deg å finne en billig Bilforsikring

Innboforsikring

Finn den billigste og beste innboforsikringen 2022

Der en husforsikring dekker det utvendige, dekker en innboforsikring det som er innvendig i boligen. Det vil si alt du har tatt med deg inn i boligen som møbler, verdisaker og andre gjenstander. En innboforsikring er altså en forsikring for eiendelene dine.

Valgfri forsikringssum

Få tilbake det tingene er verdt

Du er sikret ved ID-tyveri

Naturkatastrofer
Vann
Brann
Uhellskader på innbo
Tyveri
Ran og overfall
ID-tyveri
Veggdyr og skjeggkre 
Skade ved flytting

Hvor mye koster en innboforsikring?
Hvilken sum du må betale for en innboforsikring kommer blant annet an på hva slags bolig du har, hvor du bor, boligens størrelse og egenandel. Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å finne den rette summen på din innboforsikring. 

Hvor høy innboforsikring bør jeg ha?
En innboforsikring skal kunne erstatte alt du har dersom boligen blir totalskadet. Det finnes derfor ingen enkel fasit på dette, da forsikringssummen avhenger av den samlede verdien du eier og hvilken standard tingene dine har. 

Hvordan verdsette innbo?
Hva er den totale summen du må betale dersom du må kjøpe inn alt på nytt?

Ved å regne ut summen av alle tingene dine, gir dette deg en god indikator på hvilken sum du bør oppgi når du snakker med ditt forsikringsselskap. 

Andre faktorer som også kan spille inn: 

Hvilken standard er det på innboet ditt?

Hvor mange rom er det i boligen?

Hvor mange personer bor i husstanden?

Møbler

Klær

Sykler

Annet treningsutstyr

Elektrisk utstyr

Gressklipper

Snøfreser

Verktøy

Pris på din innboforsikring – Enkelt og bytte – Spar penger!

Gjennom Forsikringstjenesten kan du raskt og enkelt fylle ut skjema. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver som både vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. Tilbudet er gratis og uforpliktende. Om du har bestemt deg for å bytte selskap vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer. Du kan bytte selskap når du måtte ønske og trenger ikke lenger vente til hovedforfall da man kan si opp med 1 måned oppsigelse.