Vi hjelper deg å finne en billig Bilforsikring

 

Ulykke

Det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke forsikringer som passer deg best. Enkelte forsikringer er dyre, andre forsikringer har dårligere dekninger. Det som er viktig når man velger forsikring, er at man først tenker på hva som er viktig for deg å dekke hvis du skulle bli syk og får en skade. En ulykke kan komme brått og rammer alle. Det er aldri noen garanti for at du ikke blir syk eller skadet. Og selv mindre skader eller sykdom kan fort bli til en større kostnad for deg. En ulykkesforsikring gir deg en økonomisk trygghet og dekker mange hendelser som kan inntreffe.

Er du usikker så forhører du deg med en rådgiver.

Hva dekker ulykkesforsikringen?

Du kan ha ulykkesforsikringer i flere selskaper og få det dekket hos alle. Da vil du motta utbetaling fra hver forsikring.

  • Behandling hos lege og tannlege
  • Forbindingssaker
  • Medisin
  • Proteser
  • Transport til og fra hjemmested
  • Transport fra ulykkessted til første behandlingssted

 

 

Hva er det som er avgjørende for min forsikringspremie?

Alder – Alderen er med og avgjør prisen, jo eldre du er desto dyrere blir forsikringen.

Dekning – Du kan velge mellom medisinsk invaliditet og dødsfall.

Summ – Summen velger man selv. Oftest mellom 500.000,- til 3.000.000,-Hvor mye rabatt kan jeg få?

De skal lønne seg å samle forsikringene. De fleste forsikringsselskapene gir samlerabatter (totalkunderabatter) om du samler flere forsikringer i samme selskap. Desto flere forsikringer du flytter, desto større kan rabattene bli. Fyll derfor ut alle forsikringene dine i skjema sånn at du får best mulig pris. (Du kan nå også laste opp din forsikringsavtale på siden, så slipper du fylle ut alle forsikringene.)

 

 

Pris på din ulykkesforsikring – Enkelt og bytte – Spar penger!

Gjennom Forsikringstjenesten kan du raskt og enkelt fylle ut skjema. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver som både vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. Tilbudet er gratis og uforpliktende.

Om du har bestemt deg for å bytte selskap vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer. Du kan bytte selskap når du måtte ønske og trenger ikke lenger vente til hovedforfall da man kan si opp med 1 måned oppsigelse.