Eika Forsikring

Hvem er Eika Forsikring?

 

Eika Alliansen består av over 50 lokalbanker. Eika Gruppen og Eika Boligkreditt. Eika Forsikring bedrift, privatpersoner og småbedrifter skal oppleve fordelene med sterke og omsorgsfulle banker i sitt eget lokalsamfunn.

Eika Forsikring AS er Norges femte største forsikringsselskap etabler i 1999. Hovedkontoret er på Hamar med over 197 ansatte.

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Parkg. 83, 2318 Hamar

Telefonnummeret til Eika er: 915 03 850

Eika Forsikring veihjelp kontakt: 915 03 850

Ja, selskapet har egen nettside:  https://eika.no/

Er du kunde i Eika:

Se andres erfaring i Eika:

Samle forsikringene dine i Eika

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Eika? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, da vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.