KLP Forsikring

Hvem er KLP Forsikring?

 

KLP – Kommunal Landspensjonskasse

Klp er Norges største på pensjon for deg som jobber i kommune/fylkeskommune, helseforetak eller bedrift med offentlig tilknytning. ( 900.000 medlemmer ) Er du medlem får du KLPs forsikringer til gode medlemspriser. Klp tilbyr også bank, lån, sparing og fond ved siden av forsikringer. Du kan også tegne forsikring gjennom Klp uten å være medlem, med da får du ikke medlemsfordelene til rabatterte priser. Klp tilbyr både skadeforsikring og personforsikring til privatpersoner.

Spørsmål og svar:

Selskapets adresse ligger på Dronning Eufemais gate 10, 0191 Oslo

Telefonnummeret til klp forsikring tlf: 55 54 85 00

Klp forsikring veihjelp: 22 03 20 70

Ja, selskapet har egen nettside:  https://klp.no/

Er du kunde i KLP:

Se andres erfaring i KLP Forsikring:

Samle forsikringene dine i KLP

De skal lønne seg å samle forsikringene i samme selskap. De fleste forsikringsselskapene gir deg samlerabatter om du samler flere forsikringer i samme selskap. 

Enkelt å bytte – enkelt å spare penger! 

Ønsker du å finne den beste forsikringen i Kommunal Landspensjonskasse? Fyll ut skjema på Forsikringstjenesten, send inn og få tilsendt tilbud fra forsikringsselskapet. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver i selskapet som vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost, og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. 

Om du har funnet en billig forsikring og bestemt deg for å bytte selskap, vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer.