Vi hjelper deg å finne en billig Bilforsikring

 

Innboforsikring

Hvilken dekning trenger du på innboforsikringen?

Det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke innboforsikring som er bra og gir best dekning. Enkelte forsikringer er dyrere, andre forsikringer har dårligere dekninger. Det som er viktig når man velger forsikring, er at man først tenker på hva som er viktig for deg å dekke hvis du får en skade. Forsikring er en trygghet for deg og din økonomi sånn at du ikke sitter igjen med gjeld seinere. Innboforsikring skal dekke løse gjenstander inne i huset / leiligheten din, hva ønsker jeg av forsikring å hva har jeg behov for hvis jeg først får en skade. Dine gjenstander kan være utsatt for brann, vannskade, tyveri, uhell osv. De ulike forsikringsselskapene beregner prisene sine etter sin egen risiko og vurdering. Det kan være summen du har på innboet, bosted, egenandel, dekning, og type forsikring du velger.

Er du usikker så forhører du deg med en rådgiver 

Hva dekker innboforsikringen?

Selskapene er forskjellige men det viktigste og tenke på er grunndekningene.

·        Brann

·        Innbrudd

·        Hærverk

·        Tyveri

·        Naturskade ( flom, lyn, storm m.m. )

·        Ansvar og rettshjelp

Utvidet innboforsikringer er litt dyrere men dekker litt mer en grunndekningene. Her kan du være uheldig eller litt klønete.

·        Sykkelforsikring

·        Uflaks ( søl, knuste eller veltet ting )

·        Flytteforsikring

·        ID tyveri

·        Fritidsbåt

·        Vare/båt-tilhenger

·        Veskenapping

·        Nettrydding ( krenking på nett )

·        Veggdyr

 

Hva er det som er avgjørende for min forsikringspremie?

Sum – Summen du setter på innboet, her er det løse gjenstander / ting du har inne i din bolig som skal forsikres.  

Bosted – Oftest storbyer / tettsteder med mye innbrudd er oftest dyrere å forsikre en på landet.

Dekning – Du kan velge mellom fullverdig eller super/ekstra/pluss/topp.

Egenandel – Egenandelen er den premien av forsikringen du må betale hvis du får en skade. Jo høyere egenandel jo lavere premie. Men får du skade med høy egenandel så betaler du mere under en skade.

Alarm – Har man installert tyverialarm på boligen din så kan man oftest få redusert prisen med opp til flere prosent ekstra rabatter.

 

Hvor mye rabatt kan jeg få?

De skal lønne seg å samle forsikringene. De fleste forsikringsselskapene gir samlerabatter (totalkunderabatter) om du samler flere forsikringer i samme selskap. Desto flere forsikringer du flytter, desto større kan rabattene bli. Fyll derfor ut alle forsikringene dine i skjema sånn at du får best mulig pris. (Du kan nå også laste opp din forsikringsavtale på siden, så slipper du fylle ut alle forsikringene.)  

Pris på din innboforsikring – Enkelt og bytte – Spar penger!

Gjennom Forsikringstjenesten kan du raskt og enkelt fylle ut skjema. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver som både vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. Tilbudet er gratis og uforpliktende.

Om du har bestemt deg for å bytte selskap vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer. Du kan bytte selskap når du måtte ønske og trenger ikke lenger vente til hovedforfall da man kan si opp med 1 måned oppsigelse.