Vi hjelper deg å finne en billig Bilforsikring

 

Reiseforsikring

Hvilken dekning har reiseforsikringen?

Det er ikke alltid like lett å finne ut hvilke forsikringer som passer deg best og din livsstil. Enkelte forsikringer er dyrere, andre forsikringer har dårligere dekninger. Det som er viktig når man velger forsikring, er at man først tenker på hva som er viktig for deg å dekke hvis du skal ut å reise. Forsikring er en trygghet for deg og din økonomi men ikke minst hvis du blir syk. Det aller viktigste i reiseforsikringen er sykdom eller ulykke som kan oppstå på reisen, spesielt viktig for eldre. Det kan bli dyrt om du ikke har forsikring. Denne gjelder fra når du går ut av døren din på din bostedsadresse og dekker deg selv om du bare skal på butikken eller ut å kjøre bil i norge.   

Er du usikker så forhører du deg med en rådgiver.Hva dekkes av reiseforsikringen?

Som alle andre forsikringer varierer dekningene mellom selskapene, men stort sett så dekker alle reiseforsikringer, billig eller dyr, følgende hendelser:

  • Sykdom
  • Ulykke
  • Reisegods
  • Transport hjem
  • Forsinket bagasje
  • Evakuering  
  • Avbestilling
  • Rettshjelp

Forsikringssummene kan variere fra selskap til selskap.

Reiseforsikringen har som regel begrensning på oppholdet, kan variere fra 45 – 60 – 75 – 90 dager, etter dette så dekker den ikke reisen lenger om man ikke har vært hjemme en tur. Reiseforsikringen dekker deg for hele året og kan være begrenset til enten europa eller verden. Dette avtaler du med selskapet når du tegner forsikringen.Reiseforsikring gjennom kredittkort.

Reiseforsikring gjennom kredittkort dekker oftest bare turene du bestiller med kredittkortet og da vil du bare ha dekningen for denne turen. kredittkortet stort sett krever at minimum halve reisen betales med kredittkortet for at den skal være gyldig. men vær obs på å sjekke vilkårene og forutsetningene før du reise avgårde!


Hvor mye rabatt kan jeg få?

De skal lønne seg å samle forsikringene. De fleste forsikringsselskapene gir samlerabatter (totalkunderabatter) om du samler flere forsikringer i samme selskap. Desto flere forsikringer du flytter, desto større kan rabattene bli. Fyll derfor ut alle forsikringene dine i skjema sånn at du får best mulig pris. (Du kan nå også laste opp din forsikringsavtale på siden, så slipper du fylle ut alle forsikringene.)

 

 

Pris på din reiseforsikring – Enkelt og bytte – Spar penger!

Gjennom Forsikringstjenesten kan du raskt og enkelt fylle ut skjema. Deretter vil du bli kontaktet av en forsikringsrådgiver som både vil anbefale, og gir deg råd på dine forsikringer. Du vil få tilsendt tilbudet på epost og bestemmer selv om du ønsker å bytte hvis du blir fornøyd. Tilbudet er gratis og uforpliktende.

Om du har bestemt deg for å bytte selskap vil din rådgiver hjelpe til med flytting av dine forsikringer. Du kan bytte selskap når du måtte ønske og trenger ikke lenger vente til hovedforfall da man kan si opp med 1 måned oppsigelse.